Logo PG Houten kleur
Schatten delen

Het kant 1, 3995 DZ, Houten, (030) 637 4986

PG Houten

De preek van 5 november ds. Kees de Jong

Lees de preek in PDF-formaat:

 pdf

Nieuws

werk in balansDrie workshops geïnspireerd werken

Onder de naam 'Next to work' bieden 'life professionals' voor young professionals (twintigers en dertigers) een drietal workshops over geïnspireerd werken.

Lees meer...

Dienst van voorbede, ziekenzalving en/of zegening op 8 oktober

Op 8 oktober is er weer een dienst van voorbede, ziekenzalving en/of zegening om 16.00 uur in de Opstandingskerk. Wij nodigen u van harte uit om deze dienst bij te wonen.

Lees meer...

Programma najaar Vorming en Toerusting

Het programma van Vorming en Toerusting voor het najaar 2017 is uit. Het is breed en biedt voor ieder wat wils. Choral Even Songs op 24 september en 1 oktober. Een muzikale voorstelling op 30 oktober ter afsluiting van het Lutherjaar. Bijeenkomsten Lopend Vuur, een cursus Domus Dei tot bedehuis en nog veel meer. Zie programma najaar 2017 Vorming en Toerusting.

 

film vluchtelingenVluchtelingen in Houten

De matrassen actie ligt alweer even achter ons. Omroep Houten heeft naar aanleiding van de opvang in Houten een filmpje gemaakt over vluchtelingen opvang gezien vanuit een Christelijk oogpunt. Heeft u het nog niet gezien?

 

Lees meer...

Voorblad visiedocument Schatten DelenVisiedocument Schatten om te delen

Op de vergadering van de Grote Kerkenraad van 22 september 2015 is het visiedocument Schatten om te delen aangenomen. In dit prachtige document heeft de projectgroep Visie en beleid de vijf gevonden schatten – Thuis, Veelkleurigheid, Omgang met God, Jeugd, Kerk naar Buiten – in de Protestantse Gemeente Houten beschreven en vijf speerpunten voor de komende jaren ontwikkeld.
Het gaat om vijf aandachtspunten waaraan we de komende vijf jaren tijd, aandacht en middelen willen besteden. De speerpunten zijn: Kerk dichtbij, Pionieren, Rituelen, Schone Kunsten, PGH Digitaal. Vertrouwde én verrassende thema’s die ongetwijfeld nieuwsgierig maken of vragen oproepen. Uiteraard gaat u er meer over horen, maar u kunt het visiedocument 2015-2020 Schatten om te delen nu al lezen.

Subcategorieën

b adres

b visie

b kerkdienst

b email

b abonneren

b facebook

b twitter

ANBI

logo RGB DIAP transparant

ANBI