Logo PG Houten kleur
Een goed gesprek

Het kant 1, 3995 DZ, Houten, (030) 637 4986

Nieuws

kaarsjeVoor wie steek jij een kaarsje aan?

Op 1 en 2 november kan het zomaar gebeuren dat je een bijzondere bakfiets ziet staan in Houten. Op het Rond, bij Castellum of op het Dorpsplein. Iemand biedt je een kaarsje aan en vraagt: ‘wie mis jij?’

 

De eerste dagen van november is een tijd om stil te staan bij verdriet en gemis van wie er niet meer is. Met Allerheiligen en Allerzielen – van oudsher de dagen waarop doden worden herdacht- ben je daarin niet alleen, ook niet met oud verdriet. Misschien wil je bij de bakfiets je verhaal vertellen of een lichtje aansteken. Je kunt ook naar de Mariakapel van de RK Kerk aan de Loerikseweg (tussen 9 en 17 uur open) te gaan of naar de kapel van de Opstandingskerk aan het Kant 1 (tussen 9 en 21 uur open) om een lichtje aan te steken.

 

Op vrijdagavond is er een ontmoeting voor jongeren en jong volwassenen; zij verzamelen om 19 uur bij de bakfiets die dan op ’t Rond staat, en lopen naar de kapel van de Opstandingskerk. Heb je te maken met rouw omdat je van iemand afscheid hebt genomen, dan ben je van harte welkom. 

 

In kerkdiensten in de verschillende kerken wordt er stilgestaan bij wie we missen en wordt er licht aangestoken. Je bent van harte welkom!

 

Zie ook: www.gkvhouten.nl, www.delichtboog.nl , www.pj23.nl

Agenda

Geen evenementen

b adres

b kerkdienst

b email

b abonneren

b facebook

b twitter

ANBI

logo RGB DIAP transparant

ANBI