Logo PG Houten kleur
Een goed gesprek

Het kant 1, 3995 DZ, Houten, (030) 637 4986

Nieuws

31 maart: Inspiratiekroeg met Elias Groothoff

De Protestantse Gemeente Houten organiseert op zondag 31 maart de Inspiratiekroeg. Een moment om anderen te ontmoeten die ook tussen de 25 en 45 zijn, een stevig verhaal te horen, door te praten en aan de bar te hangen. 

Elias Groothoff vertelt hoe hij bewust duurzamer ging leven en prikkelt je om na te denken over je eigen levensstijl. Wat eet je, hoe verplaats je je, hoeveel energie verbruik je? En wat heeft dat met geloven te maken?

Pasen
De vraag of het de moeite waard is om iets aan de keuzes in je leven te veranderen, past goed in de tijd voor Pasen. Deze tijd van 40 dagen is bedoeld om tijd te nemen voor inkeer (van oudsher wordt er gevast) en om stil te staan bij de vraag: wat is ècht belangrijk? En zijn daarvoor andere keuzes nodig?

Praktisch
Je bent van harte welkom op zondag 31 maart 2019 in de barzaal van de Opstandingskerk, Het Kant 1, Houten. Neem gerust buren, vrienden of andere bekenden mee. We starten om half 8 met FairTrade-koffie en thee. Het officiële programma start om 20.00 uur en om 21.00 uur sluiten we af met een duurzame borrel. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over Elias
Elias Groothoff is als theatertechnicus opgeleid om mensen te helpen en in de kerk steekt hij ook graag de handen uit de mouwen. Omzien naar elkaar deed hij al van jongs af aan. Al vele jaren is daar ook het verduurzamen van zijn leven bij gekomen. Op fietsvakantie, geen eigen auto, koud water opvangen voordat de douch warm is, veganist (planteneter) geworden, afval rapen en bewust minder werken. Elias Groothoff is 39 jaar getrouwd met jeugdliefde Mathilde en samen hebben ze twee kids: Dante (10) en Mette (8).

 

 

Agenda

Geen evenementen

b adres

b visie

b kerkdienst

b email

b abonneren

b facebook

b twitter

ANBI

logo RGB DIAP transparant

ANBI