Logo PG Houten kleur
Een goed verhaal

Het kant 1, 3995 DZ, Houten, (030) 637 4986

Nieuws

Ga je mee op reis met Abraham?

viering Abraham sept 2019 kleinOp 15 september wordt in en rondom Park Schoneveld een leuke kinderactiviteit georganiseerd.

Samen met uw (klein)kind(eren) kunt u een leuke ontdekkingsreis maken rondom het bijbelverhaal van Abraham. De activiteit bestaat uit een speurtocht met kleine opdrachten, verkleden, een tent bouwen en natuurlijk ook wat eten en drinken. Het start om 15.00 en duurt tot 17.00. 

Abraham kreeg een grote belofte, we proberen de kinderen iets mee te geven over vertrouwen, maar het is vooral een leuke activiteit voor jong en oud. Ouderen of oudere kinderen en tieners kunnen meekomen om de kinderen te helpen. Het avontuur is bedoeld voor kinderen van 3-8 jaar. Aan het eind van de reis is er wat eten en drinken, de kinderen kunnen ook zelf iets lekkers maken.

Voor deelname aan de reis vragen we een bijdrage van € 2 per kind, die u ter plekke kunt voldoen (contant). Elk kind maakt/krijgt een knapzak, waarin spulletjes verzameld worden tijdens de reis. Op deze website en op de facebookpagina volgt meer informatie.

Ga je mee met Abraham op reis? Aanmelden is niet nodig. Zegt het voort en breng je buurkinderen of kinderen van vrienden mee. Je hoeft geen lid te zijn van de Opstandingskerk.

Locatie: Park Schoneveld, Houten Zuid

Datum: 15 september 15.00 – 17.00

Agenda

Geen evenementen

b adres

b kerkdienst

b email

b abonneren

b facebook

b twitter

ANBI

logo RGB DIAP transparant

ANBI