Logo PG Houten kleur
Een goed verhaal

Het kant 1, 3995 DZ, Houten, (030) 637 4986

Nieuws

Annemieke ReesinkInspiratiekroeg zondag 15 maart met Annemieke Reesink


De Protestantse Gemeente Houten organiseert speciaal voor mensen tussen de 25 en 45 jaar de Inspiratiekroeg. Op zondag 15 maart is Annemieke Reesink te gast.


Annemieke schrijft verhalen en gedichten. Ze publiceert op het platform Lazarus. In 2019 publiceerde ze haar debuutroman Zwaartekracht. Op een persoonlijke manier wil ze inspireren om het leven te omarmen, en schrijft daarbij over haar opgroeien in de Bible belt (die in Houten lag), haar evangelische achtergrond en de omgang met seksualiteit. Zo schreef ze een blog: Behoudende christen en seks: We willen er alles over weten, maar het mag niet.

Je bent van harte welkom in de barzaal van de Opstandingskerk, Het Kant 1, Houten. Ook als je geen lid bent van de kerk ben je van harte welkom. De Inspiratiekroeg is een moment om anderen te ontmoeten, een stevig verhaal te horen, door te praten en aan de bar te hangen. Neem gerust buren, vrienden of andere bekenden mee. We starten om half 8 met koffie en thee. Het officiële programma start om 20.00 uur en om 21.00 uur sluiten we af met een borrel.

De toegang is gratis. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda

Geen evenementen

b adres

b kerkdienst

b email

b abonneren

b facebook

b twitter

ANBI

logo RGB DIAP transparant

ANBI