Logo PG Houten kleur
Een goed gesprek

Het kant 1, 3995 DZ, Houten, (030) 637 4986

Jeugdwerk JOINED! 12-18 jaar

 

 iNBTWn

Tijdens de preek in de kerkdienst om 10.45 uur is er tienernevendienst voor eerste, tweede en derde klassers van de middelbare school. We lezen uit de schriftlezing van die zondag uit de ‘bijbel in gewone taal’ en bespreken de tekst met elkaar.
Meer informatie via dit formulier.

 

Take a Break

Na de dienst van 10.45 uur is er voor kinderen 12- en voor jeugd 12+ veel te beleven in de Barzaal.

Elke week een ander thema: spelletjes / film / sport en spel / workshop. Wij zoeken niet alleen jongeren maar ook ouders die een oogje op de kinderen willen houden als de groepen in twee verschillende zalen zitten.

Voor info en aanmelden kun je dit formulier gebruiken.

 

Discover catechese

Discover is het catecheseprogramma van de Protestantse Gemeente Houten. Er zijn verschillende groepen voor verschillende maten (S/M/L/XL/XXL). Discover start vanaf groep 7 van de basisschool en loopt tot en met de 6e klas van het voortgezet onderwijs. Elke maat biedt een leeftijdsspecifiek leerprogramma met aansprekende thema’s.
Klik hier voor S/M en hier voor L/XL/XXL.

 

Stepdance So Double You

Stepdance is een energieke en indrukwekkende manier van dansen mét een christelijke boodschap. De teamspirit helpt jonge mensen zich positief te ontwikkelen en bezig te zijn met geloofs- en levensvragen.

Klik hier voor meer informatie.

 

Jongerenkoor

Houd je van zingen? Wil je werken aan je stem en een mooie koorklank? Wil je meewerken aan diensten en concerten in Houten en daarbuiten? Van harte welkom op het Jongerenkoor!
Klik hier voor meer informatie.

 

Tienerkamp

Ga je volgend schooljaar naar de brugklas of een hogere klas en ben je maximaal 15 jaar dan mag je mee op tienerkamp. Het echte kampleven kun je niet van papier halen, dat moet je zelf beleven! Veel sport, (nacht­)spelen, corvee en vriendschappen maken het onvergetelijk.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Deelname aan activiteiten

Naast veel reguliere activiteiten worden er elk jaar vanuit de gemeente initiatieven gestart om deel te nemen aan o.a.  Sirkelslag.


 

b adres

b visie

b kerkdienst

b email

b abonneren

b facebook

b twitter

ANBI

logo RGB DIAP transparant

ANBI