Logo PG Houten kleur
Een goed verhaal

Het kant 1, 3995 DZ, Houten, (030) 637 4986

Mee naar Taizé!

taize1

                                                                         

Taizé is een broedergemeenschap waar wekelijks duizenden jongeren naar toe komen om daar met elkaar een mooie en geweldige week te beleven. In Taizé zelf wonen de broeders in rust en vrede en zij streven er naar om deze rust en vrede ook aan jonge mensen door te geven.

 

Jongeren over de hele wereld komen met elkaar in contact in Taizé. Tijdens het dagprogramma kun je met elkaar praten over wat er in je omgaat. Elke dag zijn er drie korte kerkdiensten en na de diensten ga je eten. Hierdoor kom je in het zogeheten “Taizé-ritme”. Er is, naast de verplichte corvée en het dagprogramma, verder heel veel vrije tijd. Een verblijf in Taizé is erg bijzonder maar vooral ook erg leuk!

                                           

taize2

 

Wij zijn van plan om er met een groep jongeren van de kerk naartoe gaan. We nemen deel aan het programma van Taizé, maar er is ook tijd voor de groep en jezelf: de stilte zoeken, mensen ontmoeten, samen zingen. Elke avondmaaltijd eten we samen.

·        

 

- Wie - Iedere jongere van 16 jaar of ouder die interesse heeft kan meegaan.

- Wat - We volgen het dagritme van Taizé met gesprekken, stilte, zingen, werken, etc., maar we nemen ook tijd om met onze groep samen te zijn.

-  Wanneer – nog nader te bepalen datim in de zomer van 2018

-  Hoe – We gaan met eigen vervoer (auto’s) en overnachten in onze eigen tenten.

-  Kosten - De prijs wordt bepaald op basis van de werkelijk gemaakte kosten. Reken op ca. 200 euro.

 

Meer informatie en inschrijven

Heb je interesse, neem dan contact op via het contactformulier met Mirjam Kuiper, telefoon 06-47094442. We hopen op een enthousiaste groep jongeren!

 

Je kunt je meteen inschrijven via dit inschrijfformulier.