Logo PG Houten kleur
Een goed verhaal

Het kant 1, 3995 DZ, Houten, (030) 637 4986

kinderkamp nieuwOp zomerkamp met de kerk

Iedere zomer organiseert de Protestantse Gemeente Houten een kinderkamp en een tienerkamp. Het is een unieke kans voor kinderen en tieners om vrienden te maken en een onvergetelijke tijd te hebben. De kampen zijn in 2022 van 6 tot en met 13 augustus.

 

Kinderkamp

Ga je volgend schooljaar naar groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool, dan mag je met ons mee. We gaan weer naar Otterlo in de bossen. We doen veel spellen en activiteiten onder leiding van een hele toffe kampstaf. Er is ook veel tijd voor creativiteit en natuurlijk zijn er het corvee en het C-thema over het christelijk geloof. Vergeet de toko niet en natuurlijk gaat de kookstaf lekker voor je koken. Komen dus! Kosten € 185 per kind.

 

Tienerkamp

Ga je volgend jaar naar de brugklas of een hogere klas en ben je maximaal 15 jaar, dan mag je mee op tienerkamp. We gaan naar Lunteren, met de fiets zodat we in de omgeving ook veel op pad kunnen naar het zwembad of bos. Ook de Hoge Veluwe is in de buurt en de kampstaf verzint hele gave dingen. Het echte kampleven is moeilijk te beschrijven, dat moet je gewoon meemaken. Met veel sport, (nacht)spelen, goede gesprekken, leuke leiding en een gave laatstejaarsactiviteit beleef je dé week van het jaar. Kosten € 190 per kind.

 

 

Leiding

Naast deelnemers gaan er ook stafleden mee. Ben je ouder dan 18 jaar en vind je het leuk om in de jongeren van onze kerk te investeren en zelf veel terug te ontvangen? Neem dan contact op via stafleden die je al kent of via het bestuur via dit mailformulier.

 

Zomerkampen 2022

De zomerkampen worden gehouden van 6 tot en met 13 augustus 2021. Het kinderkamp is in Otterlo in de Heidewachter, gelegen aan Nationaal Park de Hoge Veluwe.  Het tienerkamp is in Lunteren, in de Wildwal, dichtbij bossen, heidevelden en de Hoge Veluwe.

 

Aanmelden 

Vul het formulier in om je aan te melden:
Aanmelden Kinderkamp
Aanmelden Tienerkamp

 

Informatie

Meer informatie bij Niek de Hoog, telefoon 06-81848533 , e-mailformulier.

  

Tot ziens op het kamp!

 

Het kampbestuur: Niek de Hoog (voorzitter), Ineke van Emmerik (communicatie), Niek van Slooten (penningmeester) en Imko Molenbuur (secretaris).