Logo PG Houten kleur
Een goed verhaal

Het kant 1, 3995 DZ, Houten, (030) 637 4986

Nieuws

startzondag schoneveldStartzondag - 13 september Park Schoneveld

Het programma van de Startzondag begint om 10.00 uur op Park Schoneveld en het thema is ‘Lichaam van Christus’. En daar kan niemand bij gemist worden.

 

Eerst is een aantal workshops. Daarna wordt vanzelf duidelijk dat om 11.00 uur de samenkomst begint met aansluitend koffie (ja, dat is al een verrassing op zich) en lunch.  Daarna is er nog een cool-down programma; gelegenheid om elkaar mee te nemen in kleine activiteiten.

Meenemen
Ik ga naar de startzondag en ik neem mee:

  • kleedje of stoel om op te zitten
  • lunch 
  • de fiets of de benenwagen; voor wie lopen lastiger is hebben we een golfkar beschikbaar.

Je kunt je al opgeven vanaf 1 september (gezinnen melden zich aan inclusief de kinderen). Het maximum is 250 personen (conform richtlijn overheid). Klik op de link hieronder om je aan te melden.

Aanmelden voor de Startzondag

 

Neem voor vragen contact op met  Willeke Stolk (tel. 637 58 99 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Willeke Wigboldus of Roel Braam (tel. 06-47495829). 

Als het weer niet meewerkt, dan is er een alternatief programma. Dan wordt de samenkomst in de Opstandingskerk gehouden, met beperkt aantal mensen. Zaterdagmiddag 12 september 12.00 uur is het moment om die knoop door te hakken. Via mailing en website laten we dat weten. (Hopelijk niet!)

En ook deze keer de herhaling van het 11e gebod: heb lief, houd moed en afstand!

 

startzondag schoneveld

 

Agenda

Geen evenementen

b adres

b kerkdienst

b email

b abonneren

b facebook

b twitter

ANBI

logo RGB DIAP transparant

ANBI