Logo PG Houten kleur
Een goed verhaal

Het kant 1, 3995 DZ, Houten, (030) 637 4986

Nieuws

kinderviering 29 nov een engel op de stoepSpeciale kinderviering op 29 november

Een Engel op de stoep is het thema dat we hebben gekozen voor de kinderviering op zondagmiddag 29 november (16 uur). De viering van 30 minuten staat bol van de liedjes, beeld, een verhaal, knutsels en dans.

 

Erg leuk voor de kinderen van 3 - 10 jaar om mee te doen en ze voor te bereiden op advent! Waar denken ze aan bij een Engel? Willen ze zelf ook een lichtpuntje zijn voor een ander?

 

De viering is live in de Opstandingskerk; daarvoor kun je je aanmelden. Maar hij is ook via de livestream van de kerk heel goed te volgen. Wil je meedoen? Meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, de naam van je kind / kinderen en hun leeftijd en een 06 nummer, dan maken we een (tijdelijk) What's app groepje om info te delen en ervaringen uit te wisselen.

 

Ook zal er een zoomlink gedeeld worden zodat we in de kerk kinderen thuis kunnen vragen hoe zij een engel zien, en misschien kunnen ze al laten zien hoe ver ze zijn met het kleuren en knutselen. 

 

Zegt het voort!

 

Agenda

Geen evenementen

b adres

b kerkdienst

b email

b abonneren

b facebook

b twitter

ANBI

logo RGB DIAP transparant

ANBI