Logo PG Houten kleur
Een goed verhaal

Het kant 1, 3995 DZ, Houten, (030) 637 4986

Nieuws

bonhoeffer van der zwaardTheatervoorstelling Bonhoeffer – Wie ben ik?

Theatervoorstelling over de prijs van de vrijheid. Ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding verdiept Kees van der Zwaard zich in de laatste uren van Dietrich Bonhoeffer.

 

In de door Cilia Hogerzeil geregisseerde muziektheatervoorstelling ‘Bonhoeffer – Wie ben ik?’ volgt Kees van der Zwaard hem op zijn zoektocht. Hij speelt samen met altvioliste Roosmarijn Tuenter. Zij componeert en improviseert een tegenstem. Ook zij zal als zijn verloofde Maria onbereikbaar nabij zijn.

 

De voorstelling is te zien op donderdag 26 november 2020 in de kerkzaal van de Opstandingskerk, het Kant 1 te Houten.
Aanvang 20.00 uur 

Voor meer informatie: Paul van Dam 030-6377266. Aangezien er een beperkt aantal zitplaatsen (30) is zal er via www.kerkdienstgemist.nl ook een livestream tijdens de uitvoering te zien zijn. Deze is dus niet achteraf te bekijken. 

 

U kunt zich aanmelden via de website van de kerk vanaf donderdag 19 november. Bij aanmelding hebben gemeenteleden van de Opstandingskerk voorrang boven mensen die geen gemeentelid zijn.

 

Om de kosten van deze avond te dekken kunt u, voor wie aanwezig is, na afloop van de voorstelling een donatie in de collectemand doen.

 

Wanneer u thuis meekijkt en ook wilt bijdragen aan deze bijzondere voorstelling dan kunt u een gift overmaken op: 

NL08 RABO 0320 8864 84 

t.n.v. Protestantse Gemeente Houten Inzake Kerk En Israël

Onder vermelding van: Bonhoeffer.