Logo PG Houten kleur
Een goed verhaal

Het kant 1, 3995 DZ, Houten, (030) 637 4986

Uitgelicht

hester hoogendoornInspiratiekroeg met Hester Hogendoorn op 2 februari over toekomst kerkDe Protestantse Gemeente Houten organiseert speciaal voor mensen tussen de 25 en 45 jaar de Inspiratiekroeg. Een moment om anderen te ontmoeten, een stevig verhaal te horen, door te praten en aan de bar te hangen.


Hester Hogendoorn groeide op in de Opstandingskerk, maakte onder andere theater met Shine. Ze runt AS WE SPEAK, bureau voor presentatietraining en coaching, en neemt daarbij ook predikanten onder handen. Deze avond vertelt ze over haar geschiedenis met geloven en de kerk. En gaat het gesprek aan over de vraag: heeft de kerk toekomst en hoe dan?

Je bent van harte welkom in de barzaal van de Opstandingskerk, Het Kant 1, Houten. Ook als je geen lid bent van de kerk ben je van harte welkom. Neem gerust buren, vrienden of andere bekenden mee. We starten om half 8 met koffie en thee. Het officiële programma start om 20.00 uur en om 21.00 uur sluiten we af met een borrel.

De toegang is gratis. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda

Geen evenementen

b adres

b kerkdienst

b email

b abonneren

b facebook

b twitter

ANBI

logo RGB DIAP transparant

ANBI